ACTUEEL   lees meer »


VLIEGREIS
Afhankelijk van reisprogramma kunnen we o.a. naar Casablanca, Marrakech, Tanger of Nador vliegen. Bij terugreis is het nu mogelijk om vanuit een andere luchthaven terug te vliegen. Wij vliegen altijd met een erkende lijndienst.

 


ElmadinaOVERNACHTINGEN
We overnachten in prima hotels. We werken uitsluitend met gekwalificeerde accommodaties samen. De slaapkamers beschikken over eigen bad/douche, toilet, tv, airco en verwarming. Daarnaast beschikken onze hotels vaak over een zwembad en overige Spa-voorzieningen. Zie voorbeeld hiernaast www.ryadmogador.com

  
VERVOER IN MAROKKO
Gedurende de studiereis beschikt de studiegroep over een luxe touringcar met een professionele chauffeur. De touringcar is 24 uur voor de studiegroep beschikbaar.

 


 
DSC03276HET ETEN
Tijdens het verblijf in Marokko maakt u kennis met de meest exotische keuken van de wereld. De Marokkaanse keuken is erg rijk aan smaak en variatie. Ontbijt en diner vindt meestal plaats in het hotel of Riad, lunch in andere restaurants. De middagmaaltijden in Marokko zijn zeer uitgebreid.


HISTORISCHE MONUMENTEN
Naast schoolbezoeken, lezingen en bijeenkomsten zal de studiegroep zich richten op de Marokkaanse realiteit met haar natuurlijke kenmerken en uitingen. In het programma zal uiteraard plaats worden gemaakt voor het bijwonen van culturele manifestaties en het bezichtigen van belangrijke historische monumenten.

Nadere praktische informatie krijgt u uitgebreid tijdens de informatiebijeenkomst(klik op foto voor vergroting)